Studiossa nyt

Paikalliseen makuun ja tahtiin

Ohjelmat

Tempon aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA-PE Robi Schürmann

Radio Tempossa aamua käynnistellään kello 6:30 alkaen ja kuuntelijan aamukahviin tarjoillaan ripaus huumoria, urheilua ja tärkeimmät tiedot tienpäältä. Aamuissa viihdyttää Robert ”Robi” Schürmann ja päivän tärkeimmät uutiset tarjoillaan tasatunnein ja lehtikatsausten kera paikalliseen makuun ja tahtiin.

Tempon keskipäivä

Arkisin 11.00-12.00

MA-PE Johanna Hautasaari

Radio Tempon keskipäivän valtaa aina arkisin juontaja Johanna Hautasaari.

Joka viikko saamme julkisuudesta tutun henkilön kertomaan tarinoita omasta elämästään. Lisäksi kuulijoillle luvassa piristysruiskeita arkeen eri alojen ammattilaisilta

Tempon iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

Tempon iltapäiväohjelma tarjoillaan arkisin kello 13-18. Iltapäivässä mukana päivän tärkeimmät uutiset ja päivän polttavimmat puheenaiheet.

Tiedot liikenteestä, kiinnostavia vieraita huumorilla ja musatietämyksellä höystettynä.

Menopaluu menneeseen

Perjantaisin 18.00-20.00

Tervetuloa aikamatkalle menneiden vuosikymmenten maailmaan! Kaksi tuntia täynnä ikonisia hittejä ja unohtumattomia muistoja 70-, 80- ja 90-luvuilta. Ohjelmassa kuullaan aikakauden legendaarisimpia kappaleita meiltä ja maailmalta.

Teemaehdotuksia ja palautetta ohjelmasta voit lähettää täältä.

Viikonloppuvieras

Lauantaisin 14.00-15.00

Viikonloppulauantaisin pidemmässä erikoishaastattelussa mielenkiintoinen paikallinen persoona tai julkisuudesta tuttu henkilö. Tällä viikolla haastattelupenkissä voi istua paikallinen sankari ja ensi viikolla Emma-palkittu muusikko.

Sunnuntaikuski

Sunnuntaisin 14.00-18.00

Radio Tempon sunnuntaissa kuullaan liikenteeseen keskittyvää erikoisohjelmaa, jonka juontovuorot jakavat kaksi kouvolalaista. Sunnuntaikuski-ohjelmaa kuullaan sunnuntaisin kello 14-18. Sunnuntaikuskeina taajuudella lähetystä ajavat Toni Grönlund ja Jarkko Mattila.

Musiikin erikoisohjelmat

Teemamusiikkia Tempon tahdissa

Ehdota tästä omaa suosikkiasi mukaan ohjelmaan:

  • Voit listata myös useamman kappaleen!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kutsu Korhonen kylään

Päätoimittajamme kiertää pitkin kuuntelualuetta tutustuen ihmisiin ja ilmiöihin. Korhosen voi kutsua kylään vaikka kissanristiäisiin, kakkukahveille tai kalastuskilpailuihin – samalla kun valaistaan paikallista mielenmaisemaa tai kuntaliitoksen aiheuttamia turhautumia ja avataan alueen mahdollisuuksia.

Kutsu Korhonen kylään:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.